Bart van Ree | …achter de schermen en op de planken

Duizel in het Park

Vandaag was ik gastheer bij het leukste festival van Rotterdam: Duizel in het Park. De hele dag performances, bands, schrijvers en allerlei andere artiesten in combinatie met lekker eten en drinken en meestal mooi weer. Morgen weer een dag! Dan mag ik weer schrijvers en bandjes aankondigen en vooral de bezoekers verleiden om het festival financieel te ondersteunen. Kom je ook een vogelhuisje of een button bij me kopen? Je kan me niet missen, mijn collega’s en ik dragen prachtige Duizelschorten, ontworpen door Ine Keitz. Tot morgen!

Duizel in het park

Mars der Beschaving

Op 26 juni liep ik met meer dan duizend andere bezorgde cultuurminnende mensen van Rotterdam naar Den Haag om te protesteren tegen de voorgenomen bezuinigingsplannen in de culturele sector. De Volkskrant, Het Parool en de Metro vonden het de moeite waard om deze foto op hun website en in de printversie af te drukken, dus dan mag de foto op deze website ook niet ontbreken…

Mars der Beschaving - Foto: Freek van den Bergh/ANP

Op naar het laatste jaar Acteursschool

Het jaar zit er op. Met onze eindpresentatie ‘Familiedrama’ hebben we als tweedejaars studenten het jaar in stijl afgesloten. Met z’n negenen stromen we door naar het laatste jaar om nog één jaar onze stinkende best te doen en een geweldige eindvoorstelling te maken. Maar tot die tijd… vakantie! Met heel veel theatrale projecten. Maar daarover later meer!

Acteursschool nieuws

Back/down/outside-stage bij Na de regenDe eindvoorstelling ‘Na De Regen’ die we 25 april speelden op de Acteursschool is goed ontvangen. Het was ook een ontzettend leuke bewerking om te spelen en we kregen erg veel reactie vanuit het publiek.
Meer goed nieuws: na de eindevaluatie heb ik te horen gekregen dat ik door ben naar het tweede jaar van de opleiding. Nu al zin, maar eerst een paar weken vakantie.

Posterhoofd in het wild

mezipatra_postersIn Tjechië is het Mezipatra filmesftival inmiddels in volle gang. Zie hier de posters in het wild. De andere geportretteerden stonden op de website, het programmaboek, flyers, kaarten en diverse andere festivaluitingen.

Gewonnen

parijs_winnendefoto

Ik heb de fotowedstrijd van de Rotterdamse Schouwburg gewonnen! Binnenkort een overnachting op Tiengemeten. Hoera!

Toegelaten

Hoera! Ik ben na de audietierondes toegelaten tot het eerste jaar van de acteursschool in Amsterdam! Okay dan!

Fotoshoot

mezipatra_headshot
Voor het Tjechische Mezipatra filmfestival ben ik samen met een groep mensen gevraagd om gefotografeerd te worden voor op de poster.