Bart van Ree | …achter de schermen en op de planken

Wunderbaum

Vanaf 15 mei speelt Wunderbaum de voorstelling ‘The New Forest – De komst van Xia’ op het dak van de hofbogen bij Hofplein Rotterdam. In een groot aantal van de (meer dan 20) voorstellingen mag ik meedoen. Komt dat xien!De komst van Xia

Laatste voorstelling Sluitertijd!

Het zit erop! Twee voorstellingen, 16 keer gespeeld, honderden kaakjes, tientallen boterhammen met vlokken en kaas, twee loloballen, een dertigtal briefjes, en liters ranja en chocolademelk. En natuurlijk honderden bezoekers. Het was mooi en het was fijn, maar Els en Maarten zijn klaar en worden weer gewoon Simone en Bart.

Sluitertijd deel 2

Laatste repetities voor Sluitertijd

Nog een paar dagen en dan spelen we Sluitertijd – deel 1! Koop snel je kaartjes nu het nog kan via de  ZUUR-website! Wij repeteren ondertussen door, sneeuw of geen sneeuw….

Kaartverkoop Sluitertijd is begonnen!

Sluitertijd Winter Flyer

Repetities begonnen – Sluitertijd

Publiciteitsbeeld Sluitertijd Winter

Ondertussen staat er al weer een mooi project van Theatergroep ZUUR op stapel. Samen met Simone van Hulst (die ken je nog van ‘In de machine’) speel ik in twee delen (van 21 t/m 26 februari en van 3 t/m 8 april) een verhaal over kindertijd en ouder worden, herinnering en vriendschap. En de vraag of je het verleden terug kan draaien. Judith Blankenberg en Denise Bontje zorgden voor het script, dat mede is ontstaan uit brieven die Simone en ik elkaar hebben geschreven. Houd de ZUUR-website in de gaten voor meer informatie over de kaartverkoop!

Afgestudeerd!

Het zit er op. Zes mooie voorstellingen gespeeld en dan na vier jaar les eindelijk dat felbegeerde papiertje…

CASH COWS – Ook bij het Rozentheater te koop

Goed nieuws! Ook het Rozentheater heeft de voorstelllingen voor CASH COWS in de verkoop gedaan. Zowel aan de kassa als op de website zijn de kaarten nu te koop. Resumerend:

CASH COWS – Eindexamen Lucas Borkel Acteursschool

24, 25 & 26 april 20:30 uur   Ostadetheater

4, 6 & 7 mei 22:00 uur   Rozentheater

Koop je kaartjes nu voor ze uitverkocht zijn!

Flyer Cash Cows Portret

CASH COWS – Eindelijk afstuderen!

Op 24, 25 en 26 april en 4, 5 en 6 mei speel ik samen met mijn klasgenoten onze afstudeervoorstelling CASH COWS. Onder regie van Maarten Wansink hebben we het stuk Glengarry Glen Ross van David Mamet bewerkt en het resultaat is binnenkort te zien! Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie komen kijken. Regel snel je kaarten via het Ostadetheater. De kaarten voor het Rozentheater staan eind deze week ook online. Tot dan!

Promotieflyer voor mijn afstudeervoorstelling CASH COWS

Van alles wat

Dat is de veelzeggende titel van een heuse improvoorstelling die ik 16 december met mijn klasgenoten speel op school. Situaties zijn ons vooraf doorgegeven, nu is het aan ons om er scenes mee te improviseren. Bijwonen? De voorstelling begint om 20:00 uur aan de inmiddels overbekende Koestraat nummer 5. Toegang gratis!

Flyer voor de improvoorstelling van 16 december 2010

Negen Zoete Kussentjes

Op zaterdag 27 november speel ik met mijn klasgenoten de halfjaarlijkse schoolpresentatie ‘Negen Zoete Kussentjes’, een montagevoorstelling over leven, dood en negerzoenen. Toegang gratis, aanvang om 20:00 uur. Welkom!