Bart van Ree | …achter de schermen en op de planken

Repetities begonnen – Sluitertijd

Publiciteitsbeeld Sluitertijd Winter

Ondertussen staat er al weer een mooi project van Theatergroep ZUUR op stapel. Samen met Simone van Hulst (die ken je nog van ‘In de machine’) speel ik in twee delen (van 21 t/m 26 februari en van 3 t/m 8 april) een verhaal over kindertijd en ouder worden, herinnering en vriendschap. En de vraag of je het verleden terug kan draaien. Judith Blankenberg en Denise Bontje zorgden voor het script, dat mede is ontstaan uit brieven die Simone en ik elkaar hebben geschreven. Houd de ZUUR-website in de gaten voor meer informatie over de kaartverkoop!

There are 1 Comments to this article

shanna says:
01/30/2012

leuke foto; belooft wat.
Lijkt mij genomen op het pijnackerplein

Write a Comment